DIGNITYs klienter i Tivoli

I anledningen af FN's Støttedag for Torturofre d. 26. juni blev DIGNITYs klienter inviteret i Tivoli. 

I går åbnede Tivoli for femte år i træk dørene for DIGNITYs klienter. Både forældre og børn hyggede sig i solskinnet og nød at få tankerne væk fra dagligdagens udfordringer. Tivoli-dagen var i år rykket en enkelt dag pga. Eid.

En STOR tak til Tivoli for at give de mange familier en skøn oplevelse! Mød et par af DIGNITYs klienter og familier, som kort fortæller om dagen.

Hicham med sin 5-årige søn.

Hicham med sin 5-årige søn

Hicham fra Damaskus i Syrien. Han var i Tivoli med sin kone og sine fem børn. De fire andre børn og konen var ude at prøve ting, da vi mødte dem på bænken.

"Det er virkelig hyggeligt at være her. Jeg har været i Danmark i tre år, men har aldrig været i Tivoli før. Det er dejligt, for man tænker ikke på de daglige problemer og traumer, som kører rundt i hovedet. Det er dejligt at se sine børn føle lykke!"

 

Hicham med sin 5-årige søn.

Ægteparret Mazen og Hadea

Mazen og Hadea fra Damaskus i Syrien. Ægteparret har været i Danmark 1 år og 9 mdr, og de var meget glade for at besøge Tivoli.

"Vi er meget glade for at være i Tivoli. Det er dejligt at lave noget andet, end man plejer! Det er næsten det samme tivoli som det, vi har i vores by, men vi har ikke en forlystelse som Dæmonen. Den er for farlig!"

 

Den lille pige

Den lille pige i rød kjole var sammen med sin mor i Tivoli. De kommer fra Idlib i Syrien. Pigen og hendes familie ville ikke have deres navne frem. Hun havde taget fint tøj på i anledning af Tivoli-turen.

 

KOMMENDE EVENTS

jun 09
DIGNITY DAY 2018 i Kongens Have
Kongens Have, Græsset - Gothersgade
sep 02
Johann Strauss Gallakoncert i Operaen
DIGNITY - Danish Institute Against Torture - Bryggervangen 55
sep 18
José González & The String Theory – Operaen – Music for DIGNITY
Copenhagen Opera House - Ekvipagemestervej 10, 1438 København K