I DIGNITY afholder vi mange events:

Music for DIGNITY, Run for DIGNITY, Yoga for DIGNITY og DIGNITY DAY,
for blot at nævne nogle få.

Det gør vi, fordi musik og sport kan skabe positive fællesskaber omkring kampen mod tortur – et emne, der ellers kan være ubehageligt og svært at tale om.

Derudover er vores mange markante events med til at rejse penge, som vi bl.a. kan bruge til behandling af torturofre.

Her på siden kan du holde dig opdateret på vores kommende events
–  vi håber, du har lyst til at være med!

Alle vores eventkoncepter

 

Yoga for DIGNITY

Yoga for DIGNITY mobiliserer mennesker i kampen mod tortur gennem fælles oplevelser med yoga, der skaber bevidsthed om DIGNITY’s arbejde og genererer støtte til svært traumatiserede flygtninge i Danmark. Projektkonceptet er et samarbejde mellem DIGNITY og Yoga på Vesterbro, der sammen iværksætter åbne donationsbaserede yogaklasser i byer og på festivaler. De indsamlede penge  går ubeskåret til DIGNITY’s arbejde med at bekæmpe tortur og hjælpe torturoverlevere og deres familier til et bedre liv gennem behandling, forskning og international udvikling.

Run for DIGNITY

Run for DIGNITY er et koncept og initiativ, der er blevet skabt med formålet om at skabe større kendskab og opbakning til kampen mod tortur samt sikre midler til gavn for torturofre og deres familier. Run for DIGNITY består af kendte danskere og engagerede løbere, som alle på hver deres måde støtter op omkring DIGNITY. Sammen trækker de i træningstøjet for at sætte fokus på DIGNITY og kampen mod tortur.

Music for DIGNITY

Music for DIGNITY er blevet til ud fra en erkendelse af, at musik er et universalt sprog. Vi kan alle føle, mærke og forstå musik, og derfor er det også en unik mulighed for at italesætte en så alvorlig sag som kampen mod tortur. Tidligere har vi aftholdt koncerter med MEW, Saybia, Stine Bramsen, Carpark North m.fl. Til efteråret 2017 afholder vi bl.a. koncerter med Ida Corr og Anne Linnet.

DIGNITY Prisen

DIGNITY Prisen

DIGNITY prisen er, siden organisationens 30-års fødselsdag i 2012, blevet uddelt hvert år til en person eller organisation, som har ydet en særlig indsats i kampen mod tortur.

I 2016 var det mellemøstkorrespondent Puk Damsgård og fotograf Daniel Rye som fik DIGNITY-prisen for ’Ser du månen Daniel’, der er en rystende og stærk fortælling om Ryes 13 måneder som kidnappet af IS i Syrien.

Tidligere vindere:
2015: Dianne Feinstein, amerikansk senator
2014: Hans Jørgen Bonnichsen, tidl. chefkriminalinspektør
2013: Abdulhadi Al-Khawaja, dansk-bahrainsk menneskerettighedsforkæmper
2012: Jørgen Flindt Pedersen, journalist og filminstruktør