Børneland til DIGNITY DAY

På årets DIGNITY DAY vil der være et fantastisk børneland! Her kan man blive malet i ansigtet, hoppe i hoppeborg, gå på skattejagt, danse til den fede musik, komme til fagtesange-koncert og ikke mindst blive underholdt af selveste Kalle fra Ramasjang!  

Rita Christina Biza, som tidligere har stået bag Rita Blå's Børnelopper og Slik og Ballade festerne, har hjulpet os med at sammensætte et sjovt, underholdende og ikke mindst interaktivt børneunivers på DIGNITY DAY 2017 - vi lover jer at det bliver sjovt!

On-going aktiviteter på dagen:

Ansigtsmaling:  
Er du barn og vil du trylles om til et farverige dyr eller en superhelte? Så besøg vores dygtige ansigtsmalere! Der er mulighed for at give en lille donation til DIGNITYs arbejde.  

Tumlehjørne - Hoppeborg & Bobles-legetøj:  
Hele dagen, mellem 12.00-17.00 kan du slippe ungerne løs i vores tumlehjørne. Der vil være Bobles-legetøj til de mindste og en stor flot hoppeborg til de større børn.  

DJ Dulfi – Aw Godaw:  
DJ DULFI fra dj kollektivet AW GODAW står for at sætte en hyggelig lydkulisse til dagens børneaktiviteter. 

Børneaktivitetsprogram:

Kl. 14.15: Sanglege – Børnesange med Fagter 
Nina Klemann fra den populære børne-app og Youtube-kanal ’Sanglege – Børnesange med Fagter’ kommer og laver et hyggeligt live-show for de små børn og deres forældre og som alle skal være med! Det er en unik mulighed for at prøve sanglegene "live" og de små børn synes at det er et hit!     

14.15: Den Flyvende Kartoffel-skattejagt (Første afgang)  
Tag med Kartoffelagenterne på hemmelig mission på "Den Flyvende Kartoffel-skattejagt"! 

Psst! Man siger at der i Kongens Have ligger en eftertragtet skat gemt. Kartoffel Agenterne har opdrevet et hemmeligt skattekort, men de har brug for dig til at finde frem til skatten!  

Mere kan vi ikke afsløre! Nåh jo; det bliver sjovt og vi glæder os! 

Skattejagten er sponsoret af Icelandair. 

15.30: Den Flyvende Kartoffel-skattejagt (Anden afgang)  

Kl. 16.15: Kalles World Tour 
Kalle er kendt fra Ramasjang, hvor han har rejst Danmark tyndt og skabt musik sammen med dygtige børn i store og små byer hvor han kom frem. 

Han har desuden skabt sig en usædvanlig karriere med sit one-man-show 'Kalles World Tour'. ”Der er musik i alt og alt er musik” siger Kalle og laver musik med balloner, boremaskiner, pivedyr, ridderhjelme og meget mere. 

17.00 Tak for i dag i Børneland 

Aktiviteter

Aktiviteter

Mad & drikke

Mad & drikke

Dignity Day 2017

Dignity day