Mad og drikke til DIGNITY DAY

I år byder DIGNITY DAY på en række forskellige smagsoplevelser, og alt overskud går til DIGNITY.

Gastrotrucken

Gastrotrucken

Gastrotrucken opererer under devisen ærlig, kærlig og herlig mad – og vi kan kun være enige. På DIGNITY DAY serverer de deres evigt populære og delikate Gastroburger med fritter.

Sweet Street

Sweet Street

Med gode økologiske råvarer og en solid opskrift er pandekagerne fra den bronze-farvede Sweet Street cykel en sikker succes, der bliver modtaget med kyshånd uanset hvor de bliver serveret – og de serveres altid med et smil. Udover pandekager står Sweet Street også for at sælge is på denne sommerdag.

Lek's Thai Food

Lek's Thai Food

Hvem elsker ikke thai mad? Lek’s Thai Food er indbegrebet af god kvalitet og sørger for en række forskellige retter inklusiv vegetarmuligheder. Du kan allerede nu begynde at drømme om oksekød i grøn karry, ristede nudler med grønsager eller kylling i pannang karry. 

CPH Popcorn

CPH Popcorn

Manden bag Cph Popcorn hedder Adam Kristian Tønnesen. Han stiller op til DIGNITY DAY med sin hyggelige og charmerende christiancykel hvorfra der sælges lune og økologiske popcorn.

JIPI

JIPI Empanadas

Hos JIPI får du klassiske argentinske retter i en moderne gastronomisk version. Alle retter er økologiske og lavet fra bunden efter ejer og køkkenchef Germáns egne opskrifter.

Drikkevarer

På årets DIGNITY DAY har vi én øl på hanerne – nemlig DIGNITYs egen TRUMP IT! – LAGER AGAINST TORTURE. Den er brygget af Nørrebro Bryghus og er en økologisk og meget velsmagende gylden lager med en dejlig humlesmag! Og ikke nok med at den smager godt: Når du køber en TRUMP IT! i en af vores barer i dag, så støtter du samtidig DIGNITYs arbejde med hele 15 kr.!

Vores gode venner fra Studenterhuset hjælper os i år med at få vores barer til at spille og det sætter vi pris på!  

 

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus

En fadøl fra Nørrebro Bryghus koster 38 kr., og du kan få 5 stk. i bærehank for kun 168 kr!
Hvis du har mere lyst til en sodavand, så har vi naturligvis også det – og du støtter stadig DIGNITY!

Riccos kaffe

Riccos kaffe

Det er en rigtig københavner-klassiker – RICCOS – der i år leverer kaffen til DIGNITY DAY! Kendt for høj kvalitet, bæredygtige bønner og bare helt igennem velsmagende kaffe!

Rosé & champagne

Rosé & champagne

Skulle du få lyst lyst til et glas kold rosé eller champagne, så besøg den hyggelige vinbar som vores venner fra IAM og PANAMA har indrettet i pladsens nordvestlige hjørne. Hver gang der bliver solgt en flaske, så ryger der en rigtig flot donation afsted til DIGNITY!

Dignity Day 2017

Dignity day

Børneunderholdning

Børneunderholdning

Aktiviteter

Aktiviteter