Hvorfor har DIGNITY ambassadører?

Vi har ambassadører af to årsager. For det første hjælper de os med at nå ud til en masse danskere med viden og fakta om tortur og torturens konsekvenser. For det andet hjælper de os med at indsamle midler til vores arbejde, f.eks. igennem vores mange charity-events såsom Music for DIGNITY.

Vi er i DIGNITY meget stolte af at have så mange dygtige og engagerede ambassadører med os!

Thure Lindhardt

Thure Lindhardt

Thure er hovedperson DR3s dokumentarserie ‘Tortur’, der havde premiere den 22. marts 2017 på DR3. Thure har ligeledes deltaget i programmet ”Hvem vil være Millionær” på vegne af DIGNITY, og sikret hele 250.000 kr. til kampen mod tortur.

Ihan Haydar

Ihan Haydar

Ihan optrådte til DIGNITY DAY 2016, og er involveret i DIGNITYs fortalervirksomhed. Ihan har doneret trommelektioner til #AuctionforDIGNITY på Lauritz.com, og hun gør det igen i 2017.

Annisette Koppel

Annisette Koppel

Annisette optrådte til #MusicforDIGNITY i Store Vega i 2015, og er med The Savage Rose hovednavn til DIGNITY DAY 2017. Derudover er Annisette co-designer på et helt særligt DIGNITY-smykke kreeret sammen med guldsmed, Mads Heindorf, som vil blive sat til salg i foråret 2017.

Stine Bramsen

Stine Bramsen

Hovedperson i #MusicforDIGNITY i Operaen i november 2016, og Stine er ligeledes involveret i DIGNITYs ”FLYV”-projekt, som hjælper flygtninge i udsatte boligområder.

Christopher Læssøe

Christopher Læssøe

Christopher var hovedperson i DIGNITYs underskriftindsamling imod Donald Trumps planer om at genindføre tortur. Christopher har ligeledes været en del af #RunforDIGNITY, mens nye projekter er under opsejling.

Peter Falktoft

Peter Falktoft

Peter er en fast bestanddel af #RunforDIGNITY og var med DIGNITY i Washington D.C. til indsættelsen af Donald J. Trump som USA’s 45. præsident. På rejsen havde han og DIGNITY tusindvis af danske underskrifter i protest af Trumps intentioner om at genindføre tortur.

Sarah Grünewald

Sarah Grünewald

Sarah har været vært ved DIGNITY DAY 2015, 2016 og 2017, hvor hun igen dannede makkerpar med Jes Dorph-Petersen. Hun var med DIGNITY på Mission til Sri Lanka i februar 2015, hvor hun med egne ører hørte om de grufuldheder, som har fundet sted i det smukke land.

Mads Heindorf

Mads Heindorf

Mads har siden 2015 designet DIGNITY Prisen, som hvert år gives til en person eller organisation, som har gjort en forskel i kampen mod tortur. Mads præsenterede til DIGNITY DAY 2017 en særlig DIGNITY-smykkekollektion i design-samarbejde med DIGNITYs anden ambassadør, Annisette.